Cum sa te bucuri de confort maxim si dusuri super relaxante

Cum sa te bucuri de confort maxim si dusuri super relaxante

Ei bine, este super simplu. Acum te poti bucura de cele mai fierbinti dusuri si confort la superlativ cu cabinele de dus de la PT BAIE. Mai mult decat atat, vei face o investitie pe termen lung, ceea ce cu siguranta este un avantaj imens.

Ce cabina de dus preferi?

Exista atatea gusturi cati oameni exista pe aceasta planeta. Care este gustul tau in materie de cabine de dus si articole sanitare in general?
Descopera ceea ce te atrage cel mai tare, pentru a te asigura ca faci o alegere perfecta. Poate iti plac acele cabine dus cu cadita semirotunda? Sau poate preferi cabine dus cu cadita patrata? Lista poate continua in ceea ce priveste toate aceste detalii, care pot parea nesemnificative la prima impresie, dar care sunt de fapt extrem de importante.

Cu totii ne dorim confort atunci cand vine vorba de cabine dus. Asta inseamna ca ne dorim sa avem suficient spatiu de miscare si totodata cabina de dus sa nu ne ocupe intreg spatiul din baie.

Unul dintre avantajele produselor PT BAIE este acela ca dispun de un design care poate completa cu succes fiecare centimetru din baia ta. Nimic nu se pierde. Nu se face risipa de spatiu cu aceste obiecte sanitare.
Evident ca alegerea iti apartine, insa este important de stiut ca ai la indemana numeroase modele de cabine de dus de lux.

Caditele sunt realizate din acril ranforsata cu fibra de sticla, in timp ce usile sunt glisante pe role cu rulmenti.
Pentru ca sistemul de inchidere al usilor este unul de calitate superioara, lejeritatea glisarii acestora nu va fi afectata nici dupa cativa ani de utilizare.
Mai mult decat atat, ramele din aluminiu lustruit adauga un plus de eleganta si lux intregului design al acestor cabine de dus.


Nu a fost niciodata atat de usor sa ai baia la care ai visat

Poate ca ai mai incercat sa renovezi baia in trecut insa nu ai gasit acele articole sanitare pe care ti le-ai dorit. Sau poate nu te-ai incadrat intr-un buget pentru a le achizitiona.
Indiferent de situatie, acum lucrurile pot fi diferite pentru ca echipa PT BAIE te ajuta sa iti indeplinesti visul.
Acum este momentul sa alegi un produs exceptional din gama de cabine de dus si sa ai parte de cele mai incitante momente de relaxare.

Totodata, datorita designului de lux pe care aceste articole sanitare il au, te vei simti minunat ori de cate ori vei pasi in baia ta.
Poti opta fie pentru geamuri simple, in cazul in care te atrage simplitatea, fie pentru geamuri semitransparente cu motiv ficus sau motiv palmier.

Creeaza un mediu placut, confortabil si foarte atragator in propria baie. Astfel, te vei simti ca intr-un centru spa ori de cate ori vei pasi in incapere.

Cabine de dus si articole sanitare de cea mai inalta calitate sunt acum la dispozitia ta, la preturi accesibile.
Si, in cazul in care nu esti atras de cabine de dus, atunci poti alege cu incredere paravane, usi si pereti de dus. Indiferent de care va fi decizia finala, cu siguranta te vei simti mai mult decat multumit ca ai ales ptbaie.ro.


Sa investesti in cabine de dus si articole sanitare de inalta calitate este, fara indoiala, cea mai buna alegere pe care o poti face.
Nu doar ca te vei putea bucura de baia ta pentru o lunga perioada de timp, dar iti va fi si foarte drag sa petreci timp acolo.
Dupa o zi de munca, iti vei gasi linistea si te vei relaxa bucurandu-te de un dus fierbinte si reconfortant.
Si, cum poti face asta, daca nu alegand una dintre cele mai bune cabine de dus?!

 


 

Categorii

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!